Senin, 27 Oktober 2014

asa teu ngarti uink mah boga cocoan teh,,,, ayeuna mah teu kacoo
sabab fesbukna poho deui paswod

Minggu, 14 September 2014

uink

hareudang..
tos lami tara ngeblog yeuhhh
jadi hilap deui naun emailna naun koncina
dirarampa....alkhamdulillah tiasa oge geningan....

resep udat udit ayeuna mah